Het-trik Arsenijevića za pobedu

Fudbaleri Sloboda Point Sevojna pobedili su Čukarički rezultatom 4:0 u 12. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 13.11.2010.

19:17

Default images

Najzaslužniji za trijumf bio je Nemanja Arsenijević, koji je postigao het-trik, dok se u strelce upisao i Marko Ljubinković i to na svom debiju.

Već u prvom minutu meča Arsenijević je iz drugog pokušaja šutirao i iako su mnogi mislili da je lopta prešla gol liniju, sudija nije priznao gol.

Golman Čukaričkog Radivojević u 43. minutu nije mogao da spreči Arsenijevića, koji je tada postigao svoj prvi od tri gola na meču. Arsenijević je odlično reagovao na asistenciju Ademovića, a samo dva minuta kasnije Ljubinković je povećao na 2:0, a tim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugo poluvreme otvorili su gosti svojom najboljom šansom na utakmici, kada je Popović šutirao posle asistencije Raškovića, ali je golman Slobode bio siguran. Devet minuta kasnije Arsenijević je povisio na 3:0, volejem posle pasa Jovanovića, a konačan rezultat postavio je u 74. minutu kada posle pasa Goločevca izašao sam ispred Radivojevića na golu i kompletirao svoj het-trik.

Posle 12 kola Sloboda Point Sevojno zauzima peto mesto sa 20 bodova, dok je Čukarički poslednji sa samo tri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: