Nova vest
Fudbal

Petak, 12.11.2010.

14:23

Stanojević: "Samo na pobedu"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je pred meč sa Javorom da očekuje da njegova ekipa ostvari petu uzastopnu prvenstvenu pobedu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stanojević je rekao da ceni ekipu Javora koja je u prošlosti 'crno-belima' pravila probleme njegovom timu.

"Ovo je vrlo važna utakmica za nas, jer želimo da nastavimo pobednički niz. Svi su zdravi i spremni. Nadam se da ćemo sutra na vreme da 'otvorimo' protivnika i dođemo do pobede", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Prošle sezone u obe utakmice Partizan i Javor su igrali nerešeno.

"Javor je organizovana ekipa koja ume da se brani. Ranije su nam stvarali probleme, a uvek su igrali dobro protiv svih pretendenata na titulu", kazao je Stanojević.



Sa klupe Javora u stručni štab A reprezentacije nedavno je otišao Radovan Ćurčić, a u klubu iz Ivanjice zamenio ga je Zoran Njeguš.

"Prethodni trener Churčić napravio je dobre rezultate se ekipom, a očigledno je da je Njeguš doneo nešto novo u igri Javora. Činjenica je da sada igraju nešto ofanzivnije, ali pretpostavljam da će protiv nas više da vode računa o odbrani svog gola", ocenio je Stanojević.

Trener Partizana dodao je da je svaka utakmica do kraja jesenjeg dela prvenstva pođednako važna, jer crno-beli žele da sačuvaju bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

"Svaka utakmica nam je važna i svaka donosi nešto novo. Uvek moramo da imamo dozu opreza, ali uz svako poštovanje protivnika, imamo najbolje uslove za rad, podršku navijača i kvalitetnu ekipu", zaključio je Stanojević.

Utakmica 12. kola Super lige Partizan-Javor igra se u subotu od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve