Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.03.2011.

21:37

Ins: Igrači će uskoro nositi suknje

Bivši engleski reprezentativac, sada menadžer Nots Kauntija, Pol Ins još je jedan u nizu fudbalskih radnika koji je kritikovao modne trendove fudbalera.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Kada sam ja igrao, a znam da sada zvučim staro, postojale su crne i bele kopačke, i to je bilo to. Danas imate tople okovratnike, roze kopačke, zelene kopačke, a igrači nose slušalice za vreme intervjua, što smatram izrazom nepoštovanja. Uskoro će verovatno početi da nose suknje", stav je 43-godišnjeg Insa.

Bivši igrač Vest Hema, Liverpula, Mančester junajteda, Vulverhemptona i Intera smatra da bi treneri trebalo da preuzmu roditeljsku ulogu u svojim klubovima, posebno kod razvoja mladih igrača.

"Menadžeri bi svojim igračima trebalo da kažui: "Slušajte, ako dajete intervjue, nema slušalica, šešira i takvih smešnih stvari". To nije suština fudbala. Svi menadžeri bi trebalo da se ujedine i zaustave to. Bojim se da postaje smešno. Dosta mi je gledanja igrača kako za vreme umerenog vremena nose te smešne stvari oko vrata. To nije u redu. Vidite igrače kako sa slušalicama na ušima izlaze iz autobusa. Gde je nestala umetnost konverzacije? Uđete u svlačionicu, a tamo svi igrači imaju slušalice na ušima i slušaju svoju muziku . Kada sam bio u Interu mi smo zajedno večerali i razgovarali po dva ili tri sata da bi se upoznali", dodao je Ins.

Sličan stav deli i njegov bivši trener Aleks Ferguson koji je krajem prošle godine svojim igračima u Mančester junajtedu zabranio da nose rolke tokom utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve