Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 02.03.2011.

21:31

Novac važniji od časti (video)

Da više ništa nije sveto i da je novac najćešće važniji od časti, dokazala je osiguravajuća kompanije “Olstejt” (Allstate).

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Na hokejaškoj utakmici u Indijanapolisu 50 hiljada dolara obećano je gledaocu koji uspe da sa drugog kraja igrališta pogodi sitnu rupu u suprotnom golu.

Ričard Marš bio je srećni gledalac i, na oduševljenje svih u dvorani, uspeo je da pogodi. Prethodno je rešio da potencijalni dobitak pokloni u humanitarne svrhe, ali sponzor mu je uskratio novac pod izgovorom da je “stajao na pogrešnom mestu”.

Centar za kardiovaskularne bolesti tako je ostao bez novca, a gledaoci su propisno izviždali sponzora.



Vlasnici kluba Indijana Ajs bili su zatečeni odlukom sponzora, pa su u ime klub donirali neobjavljenu količinu novca u humanitarne svrhe povodom MAršovog pogotka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve