Meni

Dragi čitaoci,

Iz Katara se naša reprezentacija vratila već posle prve faze. Od tada do danas slušamo priče miliona selektora u Srbiji šta je i kako trebalo uraditi da duže "potrajemo" na Mundijalu.

E pa, evo prilike da "selektore" vidimo na delu. Gde ćete bolju priliku za novo "fantaziranje" od Evropskog prvenstva i fantazija na portalu B92.sport.

Tokom mesec dana najboljeg fudbala koji prevazilazi granice "starog kontinenta" čeka nas 51 utakmica.

Najbolji timovi Evrope će se boriti za prestižni trofej, a najbolji onlajn selektori za titulu B92.sport EURO fantazi šampiona.

O fantazi fudbalu verovatno znate sve što je potrebno – pred početak takmičenja izaberete 15 igrača, a u okviru zadatog budžeta.

Tokom takmičenja pratite njihov učinak, menjate (ukoliko želite) sastav pred svako kolo, kupujete i prodajete igrače, i tako sve do finala.

Ali vodite računa, fantazi za EURO nije baš identičan kao uobičajeni ligaški fantaziji.

Na Evropskom prvenstvu već posle tri kola počinje "seča". Mnogi će fudbaleri već tada otpasti, a do finala će stići tek pedesetak njih.

To znači i da morate pažljivo da analizirate dešavanja na turniru i pravite svoj tim, jer pobednik može biti samo jedan.

Detaljna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Srećno fantaziranje!!!

Prijavite se svojom adresom i šifrom iz e-mail poruke koju ste dobili prilikom registracije.Ukoliko ste se ranije registrovali na nekoj od B92 igara (kviz, tip b92...), nema potrebe da se ponovo registrujete - iskoristite vašu postojeću šifru.