Da li krenuti sa Mitrovićem ili Vlahovićem? Ili sa dvojicom napadača? Da li sa tri ili četiri defanzivca? Ko će biti zadnji vezni? Ko će bolje čuvati Kejna?

Piksi verovatno zna odgovore na ova pitanja. Znate li vi? A znate li možda šta misle selektori preostalih reprezentacija?

Ako mislite da znate - dokažite. Igrajte "Pogodi 11" - najnezahvalniju, ali i najinteresantniju EURO igricu koju smo spremili za vas.

Vaš zadatak biće, dakle, da "čitate" zamisli selektora.

A ni njihov zadatak neće biti lak. Svaka utakmica je bitna. Treba nadmudriti protivnika, pa treba smisliti i neku kadrovsku ili taktičku "igricu" kako bi se zabeležio uspeh, a ne ide baš uvek sve po planu.

Neki bitni igrači se povrede, drugi dobiju suspenziju, neke zvezde možda nisu u formi, a nekad igračima jednostavno ne odgovara stil igre rivala.

A na vama je (samo) da sve to i sami zaključite, pretpostavite šta koji selektor planira i pokušate da pogodite kojih jedanaest igrača će početi svaku utakmicu.

Ali pazite, kao što za svakog pogođenog igrača dobijate poen, tako se i gube poeni za "promašaje".

Na kraju - dobićemo pobednika.

Detaljna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Srećno pogađanje!!!


Prijavite se svojom adresom i šifrom iz e-mail poruke koju ste dobili prilikom registracije.Ukoliko ste se ranije registrovali na nekoj od B92 igara (kviz, tip b92...), nema potrebe da se ponovo registrujete - iskoristite vašu postojeću šifru.